Vrednosti

Poslovna politika

Naša poslovna politika zasniva se na dugoročnoj viziji. U pitanju je građenje i održavanje reputacije kontinuiranog kvaliteta i integriteta. Mi smo odgovorni prema svojim klijentima, partnerima, zaposlenima i zajednici u kojoj radimo. Naš cilj je visok standard kvaliteta u pružanju usluga u svim oblastima našeg poslovanja. Verujemo da su zadovoljni klijenti, saradnici i zaposleni najbolja preporuka u savremenom poslovnom svetu.

U osnovi svih naših odnosa su korektnost, transparentnost, poštovanje i održivost. Poštovanje ovih vrednosti mora biti deo svega što radimo.

Težimo stalnom unapređenju uspostavljenih procesnih i upravljačkih rešenja. Naša deviza je da uvek može bolje i kvalitetnije. Takav pristup poslovanju zahteva stalno ažuriranje postojećih sistema, ali istovremeno garantuje da eventualni nedostaci neće ostati neprimećeni. Ne može se dostići savršenstvo, ali se tome može težiti.

Klijenti

Vodimo računa o potrebama naših klijenata, njihovim posebnostima i pojedinačnim zahtevima. Trudimo se da svakom poslu, bez obzira na njegov obim ili vrstu klijenta, priđemo na isti, ozbiljan i profesionalan način, i proizvedemo najbolji mogući rezultat. Spremni smo da saslušamo sve kritike i primedbe i reagujemo blagovremeno i adekvatno kako bi se nedostaci uklonili.

Partneri

Težimo uspostavljanju dugoročnih odnosa sa našim partnerima na obostrano zadovoljstvo. Korektan partnerski odnos predstavlja važnu kariku u našoj stalnoj težnji za kvalitetom. Trudimo se da se odnosi uspostave i traju za dobrobit svih, ne zaboravljajući zadatak zbog kojeg smo tu, a to je zadovoljan klijent.

Zaposleni, saradnici, dobavljači

Našu firmu čine naši zaposleni i naši saradnici. Trudimo se da uspostavimo odnose u kojima će kreativnost svih doći do punog izražaja, istovremeno poštujući u potpunosti politiku firme. Prema svima se odnosimo s poštovanjem i pravedno ih nagrađujemo. Ne postoji diskriminacija, svi su jednaki, bez obzira na rasu, nacionalnost, veroispovest, pol, invaliditet, starost ili politička ubeđenja.

Zajednica u kojoj radimo

Svesni smo konkretnih potreba društva u kom radimo i u skladu sa tim osmišljavamo naš pristup. Uvek se trudimo da upotrebimo svoje znanje za dobrobit zajednice u kojoj se nalazimo bez traženja nadoknade za naše angažovanje. Poštujemo naše prirodno okruženje i svesni smo uticaja koji naš rad može imati na njega. Aktivno se trudimo da promovišemo štednju energije i ostale mere zaštite životne sredine.

Opšta poslovna etika

Naši zaposleni nikada neće ponuditi niti prihvatiti mito ili neki drugi vid neregularnog plaćanja ili podsticaja. Nismo politički angažovani i nikada nećemo na nepošten način uticati na odluke koje se tiču našeg poslovanja. Trudimo se da izbegnemo sukobe interesa i njihov privid. Ukoliko postoji sumnja u sukob interesa, klijenta ćemo obavestiti o svakoj situaciji ili interesu koji mogu da utiču na njegovu objektivnost i odlučivanje.