Programi obuke

Programi obuke prilagođeni klijentu

Obuke Halifaxa obuhvataju veliki broj različitih oblasti. Mi ne nudimo gotova rešenja već organizujemo i sprovodimo radionice koje su posebno prilagođene ciljevima projekta i korisnika usluga. Radimo u oblasti finansija, budžetiranja, komunikacija, strateškog planiranja i team buildinga za razne institucije, preduzeća i organizacije. Među našim klijentima su razne međunarodne organizacije i vladine institucije.

Novije reference

■    Podrška Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu (EU) – Podrška za izradu strategije za obuku zaposlenih u lokalnoj samoupravi. Zajednički predlog i sprovođenje projekta sa VNG International.

■    Obuka za finansijski menadžment u opštinama (UNDP/EAR) – Pomoć za 13 opština na jugu Srbije pri uvođenju decentralizovane naplate poreza, budžetiranja, trezora i planiranja kapitalnih investicija itd.

■    Pomoć u sprovođenju ETF projektnih aktivnosti (ETF) – Organizacija međunarodnih konferencija, treninga i drugih aktivnosti Evropske trening fondacije.

■    Radionica o nabavkama, Exchange I program (VNG/EAR) – Obuka o EC (PRAG) i lokalnim procedurama vezanim za nabavke.

Obuke u opštinama: Radionice i obuke na radnom mestu za zaposlene u opštinama na polju javnih finansija, komunikacija, upravljanja javnim komunalnim preduzećima i fizičkog planiranja